Επικαιρότητα

Νέο Δ.Σ στη Πορεία Αγάπης

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο και νέα Ε.Ε

στην "ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ".

Ευχαριστίες στους Δωρητές για την στήριξη της Ορθοδόξου Ιεραποστολής στην ΑΦΡΙΚΗ

Στις 29 Φεβρουαρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18,00, στην αίθουσα Κατηχητικών Συνάξεων και Εκδηλώσεων της ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ (Ηπείρου 79-83,Λάρισα),πραγματοποιήθηκε η  Ετήσια Γ.Σ. των Μελών (Εκλογοαπολογιστική).

Συνέχεια......

Δελτίο Τύπου Χριστιανικών Σωματείων Λάρισας

Η ψήφιση του νομοσχεδίου για «την ισότητα στον γάμο» αποτελεί για την πατρίδα μας τη μελανότερη στιγμή στην κοινοβουλευτική της ιστορία και στην άσκηση του νομοθετικού έργου.
Με την ψήφιση αυτή κατέστη Νόμος της Πολιτείας η αλλοτρίωση έως καταστροφής, του θεσμού του γάμου , που διαχρονικά και πανανθρώπινα κατανοείται ως ένωση ανδρός και γυναικός μόνον.

Συνέχεια......

Δελτίου Τύπου- Δωροέκθεση

Στον Ορθόδοξο Ιεραποστολικό Σύλλογο "ΠΟΡΕΊΑ ΑΓΆΠΗΣ" (Ηπείρου 79-83, πλησίον ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΝΙΚΟΛΆΟΥ, παραπλεύρως του Συλλόγου Πολυτέκνων), πραγματοποιείται η ΔΩΡΟΕΚΘΕΣΗ των Χριστουγέννων,από Δευτέρα 27 Νοεμβρίου έως καί 9 Δεκεμβρίου 2023, για την ενίσχυση της ΟΡΘΟΔΌΞΟΥ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΉΣ, στην Αφρική και στον υπόλοιπο κόσμο.

Ώρες λειτουργίας:
Από Δευτέρα έως Παρασκευή 11,00 έως 14,00 και απόγευμα 17,30 έως 21,00.
Το Σάββατο μόνο πρωϊ (11. 00 έως 14.00).

Συνέχεια......

Δελτίο Τύπου

Με αρτοκλασία καί τό καθιερωμένο μνημόσυνο - για την ανάπαυση των κεκοιμημένων Ορθοδόξων Ιεραποστόλων στην Αφρική καί τον υπόλοιπο κόσμο, καθώς καί τών θανόντων μελών, δωρητών και συνεργατών της ΠΟΡΕΊΑΣ ΑΓΆΠΗΣ , γιορτάστηκε την Κυριακή, (12 Νοεμβρίου 2023) η μνήμη του ΑΓΊΟΥ ΙΩΆΝΝΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΉΜΟΝΟΣ προστάτου του ΟΡΘΟΔΌΞΟΥ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΎ ΣΥΛΛΌΓΟΥ "ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ"
Η Θεία Λειτουργία τελέσθηκε στον ι.ν. Αγιου Νικολάου, πόλεως Λαρίσης.

Συνέχεια......

Αιωνία η Μνήμη

Απρόσμενη η είδηση του θανάτου του Καθηγητού Ιατρικής του ΑΠΘ Σταύρου Μπαλογιάννη.
Ως Πανεπιστημακος ΔΆΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Επιστήμων Ιατρός (Νευρολόγος) είναι γνωστός στην ευρύτερη Πανεπιστημιακή και Ιατρική Κοινότητα ΔΙΕΘΝΏΣ.Γνωστό το πλούσιο Βιογραφικό του, καθώς καί τό όλο Επιστημονικό και Ερευνητικό του έργο.
Γνωστό και το συγγραφικό του έργο ,το ποιητικό το ΟΡΘΌΔΟΞΟ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΌ ΈΡΓΟ (Εσωτερικής και Εξωτερικής Ιεραποστολής).
Κατείχε, επίσης,Διδακτορικό τίτλο - και θέση Καθηγητού - ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΉΣ του ΑΠΘ,κάτι σπάνιο γιά Πανεπιστημιακούς Καθηγητές ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΏΝ.

Συνέχεια......

Πρόσκληση

Η ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ τιμά τον προστάτη της Άγιο Ιωάννη τον Ελεήμονα 12 Νοεμβρίου στον ΆΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ.
 
Εορτή του Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος,Πατριάρχου Αλεξανδρείας την Παρασκευή (12 Νοεμβρίου) και ο τοπικός Ορθόδοξος Ιεραποστολικός Σύλλογος ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ τιμά τον προστάτη Άγιό της, με Θεία λειτουργία, αρτοκλασία και ιερό μνημόσυνο για τους κεκοιμημένους Ιεραποστόλους, δωρητές και μέλη του Συλλόγου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, πόλεως Λαρίσης .

Συνέχεια......

Δελτίου Τύπου

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας και την  πλήρη ευαρέσκειά μας σε΄ΟΛΟΥΣ τους Δωρητές, μέλη, φίλους και εθελοντές του ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ",που εδρεύει στην Λάρισα (Ηπείρου 79-83, Τ.Κ 412 22.Τηλ.2410 610319) για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα της παροχής οποιασδήποτε βοήθειας προς τους Πλημμυροπαθείς του Θεσσαλικού κάμπου.

Συνέχεια......

Έναρξη Κατηχητικών μαθημάτων στην Πορεία Αγάπης

Αγιασμός ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΊΑ ΑΓΆΠΗΣ (ΛΆΡΙΣΑ -Ηπείρου 79-83),την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και ώρα 6 μ.μ., γιά την έναρξη των κύκλων μαθητείας Αγίας Γραφής, ανδρών καί γυναικών,της νέας κατηχητικής περιόδου 2023/2024.
Μετά τον αγιασμό θα ακολουθήσει το πρώτο μάθημα του κύκλου των Κυριών από την Κυκλάρχισσα κ.Μαρια Ζαχαράκη - Γκίνη.
Ο Κύκλος των ανδρών κάθε Πέμπτη και ώρα 6 μ.μ. στον ίδιο χώρο , από τον Κυκλάρχη κ.Δημ. Βλαχοστέργιο

Εκ της ΠΟΡΕΊΑΣ ΑΓΆΠΗΣ

Συνέχεια......

Πρόσκληση βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς

Η ΠΟΡΕΊΑ ΑΓΆΠΗΣ, λόγω της έκτακτης ανάγκης, λόγω πλημμυρών, καλεί τα μέλη της να ανταποκριθούν στην ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ της I.M. Λαρισης καί Τυρνάβου για κατεπείγουσα βοήθεια σε συγκεκριμένα είδη ένδυσης, κλινοστρωμνης ,διατροφής νερού κλπ.
Και η ΠΟΡΕΊΑ ΑΓΆΠΗΣ θα συνεργασθεί προς τούτο με την ενορία καί την Ι.Μ.

Εκ της ΠΟΡΕΊΑΣ ΑΓΆΠΗΣ 

Συνέχεια......

Το «ευχαριστώ» Επισκόπου Ουγκάντας στους Λαρισαίους δια μέσω του Συλλόγου Πορεία Αγάπης

Τις Δεσποτικές του ευχές στην «Πορεία Αγάπης» και μέσω αυτής σε όλους τους Λαρισαίους, οι οποίοι συνδράμουν παντοιοτρόπως στο έργο του, στην Ιερά Επισκοπή της Ουγκάντα στέλνει ο Θεοφιλέστατος Eπίσκοπος κ.κ. Σιλβέστρος.

Συνέχεια......

Σελίδες