Επικαιρότητα

Προσκυνηματική Εκδρομή Ιουνίου 2024

 Ο Ορθόδοξος Ιεραποστολικός Σύλλογος «ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ», που ιδρύθηκε το έτος 2009 και εδρεύει στην Λάρισα, πραγματοποιεί κι εφέτος (1η Ιουνίου 2024),την καθιερωμένη πλέον ετήσια προσκυνηματική εκδρομή, μετά την λήξη των Κατηχητικών Συνάξεων , στα Μοναστήρια της Πέλλας , σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί:
1. Αναχώρηση: Σάββατον, 1η Ιουνίου 2024, ώρα 06,15΄ από τα Γυμνάσια της Ανθ. Γαζή (μπροστά στο περίπτερο ,Ηπείρου και Ανθ.Γαζή).
2. Καθ`οδόν ολιγόλεπτη στάση για καφέ, κατόπιν συνεννόησης.

Continue Reading

Νέο Δ.Σ στη Πορεία Αγάπης

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο και νέα Ε.Ε

στην "ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ".

Ευχαριστίες στους Δωρητές για την στήριξη της Ορθοδόξου Ιεραποστολής στην ΑΦΡΙΚΗ

Στις 29 Φεβρουαρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18,00, στην αίθουσα Κατηχητικών Συνάξεων και Εκδηλώσεων της ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ (Ηπείρου 79-83,Λάρισα),πραγματοποιήθηκε η  Ετήσια Γ.Σ. των Μελών (Εκλογοαπολογιστική).

Continue Reading

Δελτίο Τύπου Χριστιανικών Σωματείων Λάρισας

Η ψήφιση του νομοσχεδίου για «την ισότητα στον γάμο» αποτελεί για την πατρίδα μας τη μελανότερη στιγμή στην κοινοβουλευτική της ιστορία και στην άσκηση του νομοθετικού έργου.
Με την ψήφιση αυτή κατέστη Νόμος της Πολιτείας η αλλοτρίωση έως καταστροφής, του θεσμού του γάμου , που διαχρονικά και πανανθρώπινα κατανοείται ως ένωση ανδρός και γυναικός μόνον.

Continue Reading

Δελτίου Τύπου- Δωροέκθεση

Στον Ορθόδοξο Ιεραποστολικό Σύλλογο "ΠΟΡΕΊΑ ΑΓΆΠΗΣ" (Ηπείρου 79-83, πλησίον ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΝΙΚΟΛΆΟΥ, παραπλεύρως του Συλλόγου Πολυτέκνων), πραγματοποιείται η ΔΩΡΟΕΚΘΕΣΗ των Χριστουγέννων,από Δευτέρα 27 Νοεμβρίου έως καί 9 Δεκεμβρίου 2023, για την ενίσχυση της ΟΡΘΟΔΌΞΟΥ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΉΣ, στην Αφρική και στον υπόλοιπο κόσμο.

Ώρες λειτουργίας:
Από Δευτέρα έως Παρασκευή 11,00 έως 14,00 και απόγευμα 17,30 έως 21,00.
Το Σάββατο μόνο πρωϊ (11. 00 έως 14.00).

Continue Reading

Δελτίο Τύπου

Με αρτοκλασία καί τό καθιερωμένο μνημόσυνο - για την ανάπαυση των κεκοιμημένων Ορθοδόξων Ιεραποστόλων στην Αφρική καί τον υπόλοιπο κόσμο, καθώς καί τών θανόντων μελών, δωρητών και συνεργατών της ΠΟΡΕΊΑΣ ΑΓΆΠΗΣ , γιορτάστηκε την Κυριακή, (12 Νοεμβρίου 2023) η μνήμη του ΑΓΊΟΥ ΙΩΆΝΝΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΉΜΟΝΟΣ προστάτου του ΟΡΘΟΔΌΞΟΥ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΎ ΣΥΛΛΌΓΟΥ "ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ"
Η Θεία Λειτουργία τελέσθηκε στον ι.ν. Αγιου Νικολάου, πόλεως Λαρίσης.

Continue Reading

Αιωνία η Μνήμη

Απρόσμενη η είδηση του θανάτου του Καθηγητού Ιατρικής του ΑΠΘ Σταύρου Μπαλογιάννη.
Ως Πανεπιστημακος ΔΆΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Επιστήμων Ιατρός (Νευρολόγος) είναι γνωστός στην ευρύτερη Πανεπιστημιακή και Ιατρική Κοινότητα ΔΙΕΘΝΏΣ.Γνωστό το πλούσιο Βιογραφικό του, καθώς καί τό όλο Επιστημονικό και Ερευνητικό του έργο.
Γνωστό και το συγγραφικό του έργο ,το ποιητικό το ΟΡΘΌΔΟΞΟ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΌ ΈΡΓΟ (Εσωτερικής και Εξωτερικής Ιεραποστολής).
Κατείχε, επίσης,Διδακτορικό τίτλο - και θέση Καθηγητού - ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΉΣ του ΑΠΘ,κάτι σπάνιο γιά Πανεπιστημιακούς Καθηγητές ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΏΝ.

Continue Reading

Πρόσκληση

Η ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ τιμά τον προστάτη της Άγιο Ιωάννη τον Ελεήμονα 12 Νοεμβρίου στον ΆΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ.
 
Εορτή του Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος,Πατριάρχου Αλεξανδρείας την Παρασκευή (12 Νοεμβρίου) και ο τοπικός Ορθόδοξος Ιεραποστολικός Σύλλογος ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ τιμά τον προστάτη Άγιό της, με Θεία λειτουργία, αρτοκλασία και ιερό μνημόσυνο για τους κεκοιμημένους Ιεραποστόλους, δωρητές και μέλη του Συλλόγου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, πόλεως Λαρίσης .

Continue Reading

Δελτίου Τύπου

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας και την  πλήρη ευαρέσκειά μας σε΄ΟΛΟΥΣ τους Δωρητές, μέλη, φίλους και εθελοντές του ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ",που εδρεύει στην Λάρισα (Ηπείρου 79-83, Τ.Κ 412 22.Τηλ.2410 610319) για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα της παροχής οποιασδήποτε βοήθειας προς τους Πλημμυροπαθείς του Θεσσαλικού κάμπου.

Continue Reading

Έναρξη Κατηχητικών μαθημάτων στην Πορεία Αγάπης

Αγιασμός ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΊΑ ΑΓΆΠΗΣ (ΛΆΡΙΣΑ -Ηπείρου 79-83),την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και ώρα 6 μ.μ., γιά την έναρξη των κύκλων μαθητείας Αγίας Γραφής, ανδρών καί γυναικών,της νέας κατηχητικής περιόδου 2023/2024.
Μετά τον αγιασμό θα ακολουθήσει το πρώτο μάθημα του κύκλου των Κυριών από την Κυκλάρχισσα κ.Μαρια Ζαχαράκη - Γκίνη.
Ο Κύκλος των ανδρών κάθε Πέμπτη και ώρα 6 μ.μ. στον ίδιο χώρο , από τον Κυκλάρχη κ.Δημ. Βλαχοστέργιο

Εκ της ΠΟΡΕΊΑΣ ΑΓΆΠΗΣ

Continue Reading

Πρόσκληση βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς

Η ΠΟΡΕΊΑ ΑΓΆΠΗΣ, λόγω της έκτακτης ανάγκης, λόγω πλημμυρών, καλεί τα μέλη της να ανταποκριθούν στην ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ της I.M. Λαρισης καί Τυρνάβου για κατεπείγουσα βοήθεια σε συγκεκριμένα είδη ένδυσης, κλινοστρωμνης ,διατροφής νερού κλπ.
Και η ΠΟΡΕΊΑ ΑΓΆΠΗΣ θα συνεργασθεί προς τούτο με την ενορία καί την Ι.Μ.

Εκ της ΠΟΡΕΊΑΣ ΑΓΆΠΗΣ 

Continue Reading

Pages