Ιστολόγια

Με τιμές Ήρωος οι Ουγκαντοί προέπεμψαν στην αιωνιότητα τον Μητροπολίτη Ιωνά

Με τιμές ανωτάτου επιπέδου κηδεύτηκε ο μακαριστός Μητροπολίτης Καμπάλας και πάσης Ουγκάντα κυρός Ιωνάς (που σήμερα συνεορτάζει ,για πρώτη φορά εις τους Ουρανούς, με τον Προφήτηγ Ιωνά).Τιμές ήρωος της Ουγκάντα του απεδόθησαν με παρουσία της Αντιπροέδρου της Χώρας και δαπάνεις Δημοσίου από την Κυβέρνηση της Ουγκάντα. Της εξοδίου ακολουθίας προέστη ο Μητροπολίτης της διπλανής Κένυα κ.Μακάριος και συγχοροστάτησαν οι , επίσης Ουγκαντοί, Μητροπολίτης Mwatza κ. Ιερώνυμος και ο Επίσκοπος GULU κ. Σίλβεστρος.

Συνέχεια......

Πενθεί η Μπουκόμπα τον πρώτο ιεραπόστολο και Επίσκοπο της Σεβασμιώτατο Ιωνά

Πενθεῖ ἡ Ἐπισκοπή Μπουκόμπας γιά τήν κοί μηση τοῦ πρώτου Ἐπισκόπου της κυροῦ Ἰωνᾶ καί τό εὐγνωμονεῖ ὁ κλῆρος καί ὁ λαός γιά ὅσα προσέφερε στά 8 χρόνια διαποίμανσης τῆς Ἐπισκοπῆς (1992-1999).

Συνέχεια......

Ο Εσπερινός της Γονυκλισίας στην Επισκοπή Γκόμα

Η εορτή της Πεντηκοστής εορτάστηκε πανηγυρικά στην Ιερά Επισκοπή Γκομά του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου. O Εφημέριος του Ναού μετά την Θεία Λειτουργία τέλεσε τον Εσπερινό της Γονυκλισίας, ευλόγησε τους πιστούς και ευχήθηκε για την μακροημέρευση των Χριστιανών της περιοχής μετά και τις δύσκολες μέρες που πέρασαν με την έκρηξη του ηφαιστείου.

Συνέχεια......

Κάλεσμα της Πορείας Αγάπης για ενίσχυση της κατασκήνωσης στη Μπουκόμπα Τανζανίας

η λειτουργία ορθόδοξης κατασκήνωσης για νεοφώτιστα Χριστιανόπουλα στην Αφρική

Συνέχεια......

Εγώ ΔΕΝ εγκαταλείπω το ποίμνιο

Συγκλονίζει η φωνή ενός γνήσιου Ορθοδόξου Ιεραποστόλου στην Αφρική.
"Εγώ ΔΕΝ εγκαταλείπω το ποίμνιο".
Μου λένε "Φύγε από εδώ, θα πεθάνεις, έρχεται το ηφαίστειο"!

Συνέχεια......

Κατασκηνώσεις στην ορθόδοξη Επισκοπή Μπουκόμπας

Είναι ή δεν είναι χαρμόσυνο ΝΕΟ αυτό ;
Ο π. Χρυσόστομος, ο Ιεραπόστολος, "μετέφερε" την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ, σε μια νεοσύστατη (για πρώτη φορά) Κατασκήνωση στην Αφρική.!!!!!
Διαβάστε τον ενθουσιασμό του π. Χρυσοστόμου παρακάτω και θα αντιληφθείτε:

Συνέχεια......

Νέα Αποστολή Μέλους Πορείας Αγάπης στην Επισκοπή Μπουκόμπας

Νέα αποστολή για τη κα Ευαγγελία Ζαφειρίου στην Επισκοπή Μπουκόμπας. Η Κα Ευαγγελία θα βοηθήσει στην οργάνωση της φιλανθρωπίας της Επισκοπής, καθώς και στην οργάνωση των ενώσεων των γυναικών που ανοίκουν στις ενορίες. Θα παραμείνει εκεί για ένα μήνα και θα διακονήσει στις κατασκηνώσεις τις Επισκοπής.

Συνέχεια......

Ρωτώντας... "πάμε" Ουγκάντα!!!

Δείτε το παρακάτω ενδιαφέρον βίντεο.

https://m.youtube.com/watch?v=w8p-h7uoHv8

Συνέχεια......

Βοηθάμε κι εμείς ΌΛΟΙ

Η ΠΟΡΕΊΑ ΑΓΑΠΗΣ, προσεύχεται και συνδραμει τους σεισμόπληκτους και σεισμοπαθείς αδελφούς στα χωριά της επαρχίας Ελασσόνας και επαρχίας Τυρνάβου του ν. Λαρίσης. 
Τα μέλη μας - και οι επιθυμούντες να συνδράμουν στην  προσπάθεια αυτή για αποκατάσταση ζημιών των Ιερών Ναών και βοήθεια στους έχοντες ανάγκη, λόγω του σεισμού - μπορούν να μας ενημερώσουν τηλεφωνικά ή να διέλθουν από τα γραφεία μας σε ώρες λειτουργίας των.
Δοξαζουμε τον Θεό που απομακρυνε κίνδυνο ζωής και σοβαροτερες ζημιές στην περιοχη μας και στην πόλη του Αγίου Αχιλλίου.
Εκ της ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ 

Συνέχεια......

Η Σπιναλόγκα της Τανζανίας βαπτίστηκε στη Μονή της Αγίας Μακρίνας στη Μπουκόμπα Τανζανίας

Ἐπί τέλους ἔγιναν βαπτίσεις στή Μπουκόμπα. Ξεκόλλησε ἡ Μπουκόμπα. Στή πόλη τῆς  Μπουκόμπας εἶχαν 10 χρόνια νά γίνουν ὁμαδικές βαπτίσεις. Τό Μοναστῆρι τῆς Ἁγία Μακρίνας ἔγινε ἡ Βηθεσθά καί ἡ Σιλωάμ τῆς Μπουκόμπας. Οἱ ἀδελφές τῆς Μονῆς μέ τήν εὐλογία τοῦ Μακαριωτάτου Πατριάρχου μας κ. Θεοδώρου καί τήν καθοδήγηση τοῦ π. Ἀποστόλου τό 2017 ξςκίνησαν τήν ἀναδιοργάνωση τῆς Μονῆς τῆς Ἁγίας Μακρίνας Μπουκόμπας καί τήν διενέργεια τῆς Ἱεραποστολῆς.

Συνέχεια......

Σελίδες

Εγγραφή στο Ιστολόγιo