Ιστολόγια

Νέο Δ.Σ στη Πορεία Αγάπης

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο και νέα Ε.Ε

στην "ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ".

Ευχαριστίες στους Δωρητές για την στήριξη της Ορθοδόξου Ιεραποστολής στην ΑΦΡΙΚΗ

Στις 29 Φεβρουαρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18,00, στην αίθουσα Κατηχητικών Συνάξεων και Εκδηλώσεων της ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ (Ηπείρου 79-83,Λάρισα),πραγματοποιήθηκε η  Ετήσια Γ.Σ. των Μελών (Εκλογοαπολογιστική).

Συνέχεια......

Εκδήλωση για την Ορθόδοξη Ιεραποστολή στη Λάρισα

Επιτυχής η Εκδήλωση γιά την ΟΡΘΌΔΟΞΗ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΈΝΤΡΟ ΛΆΡΙΣΑΣ 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΊΕΣ πολλές στο πολυπληθές ακροατήριο που κατέκλυσε απόψε το ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ, γιά την Εκδηλωση που διοργανώθηκε από την ΠΟΡΕΊΑ ΑΓΆΠΗΣ,ΤΗΝ Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου καί τόν Δήμο Λαρισαίων.
Ομιλητής ο Επίσκοπος Jinja UGANDA κ.Σιλβεστρος καί ο Πρόεδρος της ΠΟΡΕΊΑΣ ΑΓΆΠΗΣ, Σωτήρης ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ με θέμα : "Η ΟΡΘΌΔΟΞΗ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΉ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΕΝΙΚΌΤΕΡΑ".

Συνέχεια......

Τιμητική Πρόσκληση

Ο Ορθόδοξος Ιεραποστολικός Σύλλογος "ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ", η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού/Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Λαρισαίων,το Σάββατο (2 Μαρτίου 2024 και ώρα 7 μ.μ.) στο ΧΑΤΖΗΓΙΆΝΝΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΌ ΚΈΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ρούσβελτ 54) διοργανώνουν  εκδήλωση με θέμα: "Η Ορθόδοξη Ιεραποστολή στην Ανατολική Ουγκάντα της Αφρικής", με ομιλητή τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Jinja και Ανατ.Uganda κ.Σίλβεστρο.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει και η χορωδία του 32ου Δημ.Σχολείου Λάρισας. 

Συνέχεια......

Δελτίο Τύπου Χριστιανικών Σωματείων Λάρισας

Η ψήφιση του νομοσχεδίου για «την ισότητα στον γάμο» αποτελεί για την πατρίδα μας τη μελανότερη στιγμή στην κοινοβουλευτική της ιστορία και στην άσκηση του νομοθετικού έργου.
Με την ψήφιση αυτή κατέστη Νόμος της Πολιτείας η αλλοτρίωση έως καταστροφής, του θεσμού του γάμου , που διαχρονικά και πανανθρώπινα κατανοείται ως ένωση ανδρός και γυναικός μόνον.

Συνέχεια......

Πρόσκληση προς όλα τα Μέλη

Σας προσκαλούμε στη Γενική Συνέλευση των μελών (Εκλογοαπολογιστική) του ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ», που θα πραγματοποιηθεί την 22α Φεβρουαρίου 2024,ημέρα Πέμπτη και ώρα 18,00 στην αίθουσα Διαλέξεων-Εκδηλώσεων του Συλλόγου μας (Ηπείρου 79-83 Λάρισα), σύμφωνα με τα άρθρα 6 (παρ.5, 6) και 7 του ισχύοντος καταστατικού, σε συνδ.με υπ` αριθ` 5/30-11-2023 και 6/31-12-2023 Αποφάσεις του Δ.Σ.,  με θέματα ημερήσιας διάταξης: [Έγκριση Διοικ. και οικον. απολογισμού, παρουσίαση Έκθεσης Ε.Ε.-Προτάσεις μελών-Συζήτηση-Αποφάσεις.

Συνέχεια......

Ενημέρωση

Σας ενημερώνουμε ότι, την προσεχή Παρασκευή (2 Φεβρουαρίου 2024,ώρα 7  μ.μ., ) διοργανώνεται " βραδιά ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΉΣ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗΣ -Τσάϊ ", στη Λέσχη Φρουράς ΛΆΡΙΣΑΣ (Κεντρική Πλατεία,για ενίσχυση της Ιεράς Επισκοπής Bukoba και Δυτ.Τανζανίας
Κι εμείς θα είμαστε εκεί. Σας περιμένουμε καί θα χαρούμε να είμαστε συνδαιτυμόνες σε μία τέτοια εκδήλωση με ιεραποστολικό σκοπό και περιεχόμενο.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ι.Μ.Λαρισης καί Τυρνάβου.
Για την Ιεραποστολή - καί τό έργο του εκεί - θα ομιλήσει ο Επίσκοπος Βukoba π.Χρυσοστομος Μαϊδώνης 
Εκ της ΠΟΡΕΊΑΣ ΑΓΆΠΗΣ

Συνέχεια......

Πολυτέκνοι και Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία Λάρισας: «Όχι στη θεσμοθέτηση γάμου ομοφύλων»

Η προωθούμενη νομοθετική πρωτοβουλία για την αναγνώριση του «γάμου» των ομόφυλων ζευγαριών έχει προκαλέσει σοβαρή αναστάτωση και εύλογους προβληματισμούς στην ελληνική κοινωνία, καθώς καθίσταται πασιφανές,  ακόμη και στον πλέον καλοπροαίρετο, ότι η προβαλλόμενη στόχευσή του στην αποκατάσταση δήθεν ζητημάτων ισότητας στο γάμο είναι ξεκάθαρα προσχηματική. Στην πραγματικότητα ανοίγει κερκόπορτες που θα οδηγήσουν με βεβαιότητα στην ισοπέδωση του ιερού και ευλογημένου θεσμού της οικογένειας και στην περαιτέρω αποσάθρωση του κοινωνικού ιστού.

Συνέχεια......

Δελτίου Τύπου- Δωροέκθεση

Στον Ορθόδοξο Ιεραποστολικό Σύλλογο "ΠΟΡΕΊΑ ΑΓΆΠΗΣ" (Ηπείρου 79-83, πλησίον ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΝΙΚΟΛΆΟΥ, παραπλεύρως του Συλλόγου Πολυτέκνων), πραγματοποιείται η ΔΩΡΟΕΚΘΕΣΗ των Χριστουγέννων,από Δευτέρα 27 Νοεμβρίου έως καί 9 Δεκεμβρίου 2023, για την ενίσχυση της ΟΡΘΟΔΌΞΟΥ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΉΣ, στην Αφρική και στον υπόλοιπο κόσμο.

Ώρες λειτουργίας:
Από Δευτέρα έως Παρασκευή 11,00 έως 14,00 και απόγευμα 17,30 έως 21,00.
Το Σάββατο μόνο πρωϊ (11. 00 έως 14.00).

Συνέχεια......

Δελτίο Τύπου

Με αρτοκλασία καί τό καθιερωμένο μνημόσυνο - για την ανάπαυση των κεκοιμημένων Ορθοδόξων Ιεραποστόλων στην Αφρική καί τον υπόλοιπο κόσμο, καθώς καί τών θανόντων μελών, δωρητών και συνεργατών της ΠΟΡΕΊΑΣ ΑΓΆΠΗΣ , γιορτάστηκε την Κυριακή, (12 Νοεμβρίου 2023) η μνήμη του ΑΓΊΟΥ ΙΩΆΝΝΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΉΜΟΝΟΣ προστάτου του ΟΡΘΟΔΌΞΟΥ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΎ ΣΥΛΛΌΓΟΥ "ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ"
Η Θεία Λειτουργία τελέσθηκε στον ι.ν. Αγιου Νικολάου, πόλεως Λαρίσης.

Συνέχεια......

Αιωνία η Μνήμη

Απρόσμενη η είδηση του θανάτου του Καθηγητού Ιατρικής του ΑΠΘ Σταύρου Μπαλογιάννη.
Ως Πανεπιστημακος ΔΆΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Επιστήμων Ιατρός (Νευρολόγος) είναι γνωστός στην ευρύτερη Πανεπιστημιακή και Ιατρική Κοινότητα ΔΙΕΘΝΏΣ.Γνωστό το πλούσιο Βιογραφικό του, καθώς καί τό όλο Επιστημονικό και Ερευνητικό του έργο.
Γνωστό και το συγγραφικό του έργο ,το ποιητικό το ΟΡΘΌΔΟΞΟ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΌ ΈΡΓΟ (Εσωτερικής και Εξωτερικής Ιεραποστολής).
Κατείχε, επίσης,Διδακτορικό τίτλο - και θέση Καθηγητού - ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΉΣ του ΑΠΘ,κάτι σπάνιο γιά Πανεπιστημιακούς Καθηγητές ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΏΝ.

Συνέχεια......

Σελίδες

Εγγραφή στο Ιστολόγιo