Τρισάγιο στους τάφους των μακαριστών, Μητροπολίτου Λαρίσης Πλαταμώνος και Τυρνάβου κυρού Θεολόγου και Γέροντος π.Αθανασίου Μυτιλιναίου στην Ιερά Κομνήνειο Μονή "Κοιμήσεως Θεοτόκου και Αγίου Δημητρίου", Στόμιον ν.Λαρίσης, από τον εγκατασταθέντα-ενθρονισθέντα ΝΕΟ Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιερώνυμο.
Συμβολική η κίνησή του να τελέσει τον Εσπερινό από το αρχαιότερο Μοναστήρι της περιοχής (Ιερά Κομνήνειο Μονή), δίνοντας πρόσημο (=έμφαση) στην σημασία που έχει ο Μοναχισμός στην ποιμαντορία του.
Ήταν ο πρώτος Εσπερινός, ως Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου.
Παρών και ο Ηγούμενος και του ετέρου Ανδρώου μοναστηριού της περιφερείας του (Αγίου Νικοδήμου Πυργετού,το οποίο θα επισκεφθεί προσεχή Τρίτη απόγευμα) π.Ειρηναίος.
Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος της πολεως Λαρίσης κ.Καλογιάννης (ο οποίος εκπλήσει ευχαρίστως τους πιστούς της Εκκλησίας μας με τον σεβασμό του στα θέσμια και στις παραδόσεις, με την αρμόζουσα πάντοτε σοβαρότητα του αξιώματός του),ο Αντιπεριφερειάρχης ν.Λάρισας κ.Δημ.Ιω.Παπαδημόπουλος και η Περιφερειακή Σύμβουλος κ.Μαρία Μαμάρα.
Συγκινητική η στιγμή του τρισαγίου και της ομιλία του Σεβασμιωτάτου που ενθουσίασε τους πιστούς να χειροκροτήσουν και να αναφωνήσουν το ' ΑΞΙΟΣ", επτάκις(7) κατά την διάρκεια της ομιλίας και τους Εσπερινού.
Παρών και ο Μητροπολίτης Κυθήρων κ.Σεραφειμ.

Εκ της Πορείας Αγάπης