Λάρισα 10 Δεκεμβρίου 2022

Προς ΌΛΑ τα Μέλη του Ορθοδόξου Ιεραποστολικού Συλλόγου «ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ»

Όπως είναι γνωστό, η ετήσια Γενική Συνέλευση του Ορθοδόξου Ιεραποστολικού Συλλόγου «ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ» (Ηπείρου 79-83-Λάρισα),σύμφωνα με το Καταστατικό του, συγκαλείται εντός του μηνός Φεβρουαρίου εκάστου έτους (άρθρο 6 παρ 5).

Το Δ.Σ. της 5ης Δεκ.2022, αποφάσισε την σύγκληση της Γ.Σ. του Συλλόγου για την 14η Φεβρ. 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00, στα γραφεία του Συλλόγου (Ηπείρου 79-83).

Σε περίπτωση ΜΗ απαρτίας (άρθρο 6 παρ. 1 του Καταστατικού , που απαιτεί την παρουσία του ½ τουλάχιστον των οικονομικώς τακτοποιημένων μελών), αυτή θα επαναληφθεί την επομένη εβδομάδα την ίδια ημέρα και ώρα, στον ίδιο χώρο (Τρίτη 21η Φεβρ. 2022 και ώρα 19,00), με οποιονδήποτε αριθμό (πλέον των δέκα) παρόντων μελών. Στην περίπτωση ΜΗ ΑΠΑΡΤΊΑΣ, θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση των μελών με κάθε πρόσφορο μέσον.

Θέματα ημερήσιας Διάταξης Γ.Σ :

Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού (από Τον Πρόεδρο και τον Ταμία του Συλλόγου αντίστοιχα), Παρουσίαση Έκθεσης Οικονομικής Διαχείρισης του Δ.Σ. από την Ε.Ε., Ενημέρωση μελών-συζήτηση-προτάσεις, λήψη τυχόν αποφάσεων και έγκριση αυτών.

Σημ. Η παρούσα αποτελεί έγγραφη ενημέρωση των μελών μας και δημοσιεύεται στο παρόν τεύχος 46 του περιοδικού μας ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ.

Εκ της Πορείας Αγάπης