Νέο Διοικητικό Συμβούλιο και νέα Ε.Ε

στην "ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ".

Ευχαριστίες στους Δωρητές για την στήριξη της Ορθοδόξου Ιεραποστολής στην ΑΦΡΙΚΗ

Στις 29 Φεβρουαρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18,00, στην αίθουσα Κατηχητικών Συνάξεων και Εκδηλώσεων της ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ (Ηπείρου 79-83,Λάρισα),πραγματοποιήθηκε η  Ετήσια Γ.Σ. των Μελών (Εκλογοαπολογιστική).

Αφού διαπιστώθηκε η απαρτία των- παρόντων και οικονομικώς τακτοποιημένων- μελών , σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη ,παρουσιάσθηκε ο Διοικητικός απολογισμός (από τον Πρόεδρο Σωτ.Μουντζούρη),ο Οικονομικός απολογισμός (από τον Ταμία Σολοβό Ματθαίο),η Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής για την Οικονομική διαχείριση του παρελθόντος Οικον.έτους 2023 και τέθηκαν προς έγκριση από  τα μέλη της Γ.Σ.

Ομοφώνως εγκρίθηκαν οι απολογισμοί και η η Έκθεση της ΕΕ από τα μέλη της Γ.Σ.

Μετά την ενημέρωση του Προέδρου, για θέματα της Ορθοδόξου Ιεραποστολής και του έργου του Συλλόγου,ακολούθησε συζήτηση και ακούσθηκαν προτάσεις για την  δραστηριοποίηση των εθελοντών μας και των μελών για μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων του έργου του Συλλόγου προς ενίσχυση των Ορθοδόξων Ιεραποστόλων μας στην Αφρική.

Στη συνέχεια εξελέγησαν τα μέλη της Εφορευτικής επιτροπής (Αθανάσιος Γ.Δημάνης,Βασίλειος Απ. Ευθυμίου και Κων/νος Καλογήρου) για την διενέργεια των εκλογών (Αρχαιρεσιών), που διεξήγαγαν- με υποδειγματικό τρόπο- τις εκλογές. Ακολούθησε η ψηφοφορία από την οποία αναδείχθηκαν τα νέα μέλη του Δ.Σ. και της Ε.Ε του Συλλόγου για την νέα τριετή θητεία (10-2-24 έως 10-2-2027).

Μετά την κατανομή των αξιωμάτων προέκυψε το Δ.Σ.,ως εξής:

Πρόεδρος Σωτήριος Αθαν.Μουντζούρης

Αντιπρόεδρος Αθανάσιος Νικ.Νανάς

Γραμματέας Μαρίας Πασχ.Γκινούδη-Αγγελοπούλου

Ταμίας Ματθαίος Αλεξ.Σολοβός

*Μέλη*: Αλέξιος Αχιλ.Ζαφειρίου (*Τακτικό* )
*Αν.Μέλη*: Αχιλλέας Γ.Νικολούλης και Αθανάσιος Δημ.Τσάμης

Για την Ελεγκτική Επιτροπή:

Ευαγγελία Γ.Παρασκευούδη,Αλέξανδρος Γ.Χριστοφορίδης και Χαράλαμπος Ελ.Παντελίδης.

Τέλος ανακοινώθηκε η πρόθεση του Συλλόγου να αποστείλει εθελοντικό κλιμάκιο στην Αφρική,για βοήθεια στο Ιεραποστολικό έργο,σε συνεννόηση με τοπικούς Ορθοδόξους Ιεραποστόλους μας και εκφράσθηκαν ευχαριστίες σε΄ΟΛΟΥΣ τους ΔΩΡΗΤΕΣ που από το υστέρημά τους σκέφτονται,προσεύχονται και βοηθούν την Ορθόδοξη Ιεραποστολή στην Αφρική και στον υπόλοιπο κόσμο.

Εκ της ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ