Με κατάνυξη γιορτάσθηκε ο προστάτης της ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ στον ι.ν.Αγίου Νικολάου

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα,στον ι.ν.Αγίου Νικολάου,πόλεως Λαρίσης,γιορτάσθηκε ο προστάτης του Ορθοδόξου Ιεραποστολικού Συλλόγου "ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ", που εδρεύει στην Λάρισα Κωλέττη 5, πάροδος Ρούσβελτ, πεζόδρομος, μετά από το "ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ").

Την Θεία Λειτουργία, μετά αρτοκλασίας, ετέλεσαν οι Αρχιμανδρίτες π.Ιγνάτιος (Αρχιερατικός της ι.μ.Λαρίσης και Τυρνάβου) και π.Βαρθολομαίος (Μαργαριτόπουλος), συλλειτουργούντων και των Ιερέων π.Βασιλείου (Τσιλιμίγκα) και π.Χρήστου (Κωνσταντάκου).

Τελέσθηκε και μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των συγχρόνων μεγάλων Ιεραποστόλων της Αφρικής (Αρχιερέως π.Ιγνατίου Μανδενλίδη και Ιερομονάχων π.Χρυσοστόμου Παπασαραντόπουλου,π.Χαρίτωνος Πνευματικάκις και Χριστοφόρου Ουγκαντέζου κληρικού), των Ιερομονάχων Αθανασίου (Μυτιληναίου,πνευματικού ιδρυτού της "Πορείας Αγάπης" και π.Σεραφείμ (Δημόπουλου),ως και πάντων των κεκοιμημένων μελών και δωρητών της ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ.

Ακολούθησε το καθιερωμένο κέρασμα,που ετοίμασαν οι σεβαστές εθελόντριες κυρίες μας στα γραφεία του Συλλόγου.

Η Πορεία Αγάπης εκφράζεις τις θερμές ευχαριστίες της στους παρευρεθέντες συμπολίτες,που συμπροσευχήθηκαν για την Ορθόδοξη Ιεραποστολή στην Αφρική και στον κόσμο γενικότερα.