Στις 26 Φεβρουαρίου 2022, στην αίθουσα εκδηλώσεων και κατηχητικών συνάξεων της ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ ( Ηπείρου 79-83),πραγματοποιήθηκε η ετήσια (απολογιστική) Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.
Κατ` αυτήν, παρουσιάσθηκε ο Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του έτους 2021, από τον Πρόεδρο και τον Ταμία του Συλλόγου (κ.Ματθαίο Σολοβό) αντίστοιχα και εγκρίθηκαν ομόφωνα από τα παρόντα και οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του.
Ο Πρόεδρος ενημερώνοντας τα μέλη, ευχαρίστησε τους εθελοντές της ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ (τον Θεολόγο εκπαιδευτικό Αλέξη Ζαφειρίου και τη Μητέρα του Ευαγγελία), που -παρά τις δύσκολες υγειονομικές συνθήκες- συμμετείχαν στα ιεραποστολικά κλιμάκια της Αφρικής για πολλοστή φορά (Ιερά Επισκοπή Bukoba της Β.Τανζανίας),ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του  Πατριαρχικού Επιτρόπου (και Νύν Επισκόπου) π. Χρυσοστόμου (Μαϊδώνη) για βοήθεια στο κατηχητικό και κατασκηνωτικό πρόγραμμα του περασμένου καλοκαιριού στην περιφέρειά του. Επίσης, κάλεσε τα μέλη να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Συλλόγου και στις πολύ ωφέλιμες κατηχητικές συνάξεις, σύμφωνα με το πρόγραμμα- τηρούντες, βεβαίως, αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας - και ανακοίνωσε την συμπλήρωση δεκατριών (13) ετών εκδόσεως του Περιοδικού της ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ ("Ορθόδοξη Ιεραποστολική ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ"),  σύνολο τευχών 43.
Τέλος ακολούθησε γόνιμος διάλογος μεταξύ των μελών και διανεμήθηκε σε γραπτή μορφή ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός του οικον. έτους 2021, όπως συνηθίζεται κατ΄έτος, για λόγους πλήρους διαφάνειας. 

Για την Πορεία Αγάπης

Το Δ.Σ.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Φυλλάδιο των Πεπραγμένων: https://www.dropbox.com/s/4ixrummsmrdy8kr/%CE%A6%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%AC...