Επιτυχής η Εκδήλωση γιά την ΟΡΘΌΔΟΞΗ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΈΝΤΡΟ ΛΆΡΙΣΑΣ 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΊΕΣ πολλές στο πολυπληθές ακροατήριο που κατέκλυσε απόψε το ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ, γιά την Εκδηλωση που διοργανώθηκε από την ΠΟΡΕΊΑ ΑΓΆΠΗΣ,ΤΗΝ Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου καί τόν Δήμο Λαρισαίων.
Ομιλητής ο Επίσκοπος Jinja UGANDA κ.Σιλβεστρος καί ο Πρόεδρος της ΠΟΡΕΊΑΣ ΑΓΆΠΗΣ, Σωτήρης ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ με θέμα : "Η ΟΡΘΌΔΟΞΗ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΉ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΕΝΙΚΌΤΕΡΑ".

Παρών ο Βουλευτής Ν.Δ.κ..Μάξιμος ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ που χαιρέτησε την ΕΚΔΉΛΩΣΗ και συνεχάρη τους συνδιοργανωτές καί τήν ΠΟΡΕΊΑ ΑΓΆΠΗΣ γιά την προσπάθεια της συνδρομής της στην ΟΡΘΌΔΟΞΗ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΉ κυρίως.
Ο Θεολόγος κ.Ιωαννης Καραμήτρος,Δντης Ββάθμιας Εκπαίδευσης ΛΆΡΙΣΑΣ,ε.τ., αναφέρθηκε στους κεκοιμημένους Εκπαιδευτικούς συναδέλφους του (Οικογένειας ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗ.
Συγχαρητήρια στα παιδιά της χορωδίας του 32 ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας καί τούς εκπαιδευτικούς που επιμελήθηκαν του προγράμματος των παιδιών.
Εκπρόσωπος της Ι.Μ.Λαρίσης ο Αρχ.π.Τιμόθεος(Κοντογιάννης) .
Παρευρέθησαν ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνόμων ε.α.Λαροσης κ.Διβανης Βασίλης,ο Πρόεδρος των Δασκάλων κ.Παπαποστολου καί ο πρ.Προεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ.ΦεραιοςεΝανης.
Ακολούθησε η ΔΩΡΟΕΚΘΕΣΗ με ενθύμια γιά το Σχολείο της Οικογένειας ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗ (Χαραλάμπους και γονέων Βασιλείου και Ευδοξίας),που κτίσθηκε στην περιφέρεια του Επισκόπου στην ΟΥΓΚΆΝΤΑ.
ΔΕΙΤΕ καί τό φωτορεπορτάζ που ακολουθεί.