Την μνήμη του προστάτη Αγίου της Ιωάννου του Ελεήμονος,Πατριάρχου Αλεξανδρείας,εόρτασε ο Ορθόδοξος Ιεραποστολικός Σύλλογος "Πορεία Αγάπης", που εδρεύει στην πόλη μας.
Τελέσθηκε Θεία Λειτουργία,μετά αρτοκλασίας και μνημοσύνου για την ανάπαυση των κεκοιμημένων Αρχιερέων (Θεοδώρου, Νεκταρίου, Ιγνατίου, Νικηφόρου και Ιωνά),των Ιερομονάχων (Χρυσοστόμου, Χριστοφόρου, Οββαδίου, Κοσμά, Χαρίτωνος) ,των Ιερέων (Σωσθένους και Ειρηναίου) Ιεραποστόλων της Αφρικής,ως και των Ιερομονάχων Αθανασίου και Σεραφείμ και πάντων των κεκοιμημένων δωρητών και μελών της "ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ".
Ομίλησε επικαίρως,ο Προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Αχιλλίου ( και Ηγούμενος της Ι.Μ.Αγίου Ραφαήλ Αιγάνης),π. Ραφαήλ, αναφερθείς στην αξία της αρετής της ελεημοσύνης,ως εντολής του Θεού, και στην προσφορά της Ορθοδόξου Ιεραποστολής στην Αφρική και στον υπόλοιπο κόσμο γενικότερα.
Παρευρεύθησαν τα μέλη του Συλλόγου,καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ.Καλομπάτσιος , ο Δημ.Σύμβουλος κ. Κων. Β. Αργυρόπουλος και ο Αντιπρ.των Αποστρώτων Αξ/κων ΕΛ.ΑΣ κ. Βασ. Διβάνης.
Τηρήθηκαν επακριβώς τα υγειονομικά πρωτόκολλα (και η διανομή των κολλύβων ,του άρτου και του κεράσματος έγινε σε ατομικές συσκευασίες εξωτερικώς του Ιερού Ναού).
Εκ της Πορείας Αγάπης