Ο Σύλλογος της Ορθόδοξης Εξωτερικής Ιεραποστολής Καρδίτσας, γέννημα-θρέμμα του αειμνήστου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κυρού Κωνσταντίνου, επί μία σαρακονταετία αδιάλειπτα ασκεί τη διακονία της φιλανθρωπίας σε αναξιοπαθείς και ενδεείς συνανθρώπους μας και διαδίδει ποικιλότροπα τον ευαγγελικό λόγο με σεβασμό στον πλησίον, τη ζώσα εικόνα του Θεού.
Τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, στο δημοτικό αναψυκτήριο της Καρδίτσας «ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ», πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για να ενισχυθούν και οι ευγενείς σκοποί της φιλανθρωπίας και της αγάπης προς τον εμπερίστατο αδελφό μας.
Προσκεκλημμένοι ήταν, ο Πρόεδρος και η Γενική Γραμματέας του Δ.Σ. του Ορθόδοξου Ιεραποστολικού Συλλόγου «ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ» Λάρισας κ.κ. Σωτήριος Μουντζούρης και Ευαγγελία Ζαφειρίου, οι οποίοι μοιράστηκαν μαζί μας- με την βοήθεια και οπτικοακουστικού υλικού- τις εμπειρίες τους και τα βιώματα αγάπης από την ιεραποστολική δράση του Συλλόγου τους στην Ουγκάντα και την Τανζανία.
Επίσης,μας ομίλησαν για την ανάγκη της Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής σε χώρες που ακόμη δεν εγνώρισαν την Ορθοδοξία, η οποία αποτελεί υποχρέωση ΌΛΩΝ μας, εφαρμόζοντας τον Κυριακό λόγο-Εντολή: "Πορευθέντες εις τα έθνη,κηρύξατε το Ευαγγέλιον πάση τη κτίσει".