Η ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ, ο Ορθόδοξος Ιεραποστολικός Σύλλογος της; πόλης μας (Ηπείρου 79-83, πλησίον Αγίου Νικολάου-Τηλ2410 610319, ώρες Γραφείου 10-13,30, πλην Κυριακής), απευθύνει έκκληση στα Μέλη του να προσκομίσουν, το συντομότερο δυνατό απαραίτητα  είδη (κλινοστρωμνής ρουχισμού καινούργια, τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ατομικής υγιεινής), στον Σύλλογο προκειμένου προωθηθούν στους  έχοντες  άμεση ανάγκη πληγέντες από την πλημμύρα συμπολίτες μας.
Τα προσκομιζόμενα- μαζί  με εκείνα που θα επιλεγούν για αγορά είδη-θα προωθηθούν  όπου υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη, σε συνεννόηση και με την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, που πρωτοστατεί δραστηρίως προς τούτο.
Εντείνουμε την προσευχή μας και ιδιαιτέρως  συμμετέχουμε  ενεργά στην απάλυνση της δυσκολίας των αδελφών μας που επλήγησαν.

Εκ της ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ
Σωτ. Αθ. Μουντζούρης
Πρόεδρος Δ.Σ.

Y.Γ. Για τους καταθέτες στον λογ. του Συλλόγου μας ( IBAN: GR2301108140000081429601768 , ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ),παρακαλούμε να σημειώνεται από τον καταθέτη, εκτός από Ονοματεπώνυμο και Ταχ.δ/νση ,"Για βοήθεια στους Πληγέντες της Θεσσαλίας",κάνοντας έτσι διάκριση για την διάθεση της δωρεάς τους.