Αγιασμός και Έναρξη των Κατηχητικών Συνάξεων του ΟΡΘΌΔΟΞΟΥ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΎ ΣΥΛΛΌΓΟΥ "ΠΟΡΕΊΑΣ ΑΓΆΠΗΣ", σήμερα Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022, στη Λάρισα.
Ο Αγιασμός τελέσθηκε από τον Ιερέα της Ενορίας του ΑΓΊΟΥ ΝΙΚΟΛΆΟΥ π. Χρηστο.
Παρόντες οι συμμετέχοντες στους Κατηχητικούς κύκλους πνευματικοί αδελφοί (άνδρες και γυναίκες) καί οι Κυκλάρχες (Κατηχητές) κ.Βλαχοστέργιος Δημήτριος (Ανδρών), η Φιλόλογος κ.Μαρια Γκίνη -Ζαχαράκη (Γυναικών) και η κ.Ειρηνη Καραμίντζα (Κύκλος γυναικών Πέμπτης)
Ευχήθηκαν για γόνιμο, καρποφόρο καί αποδοτική ΝΈΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΉ ΧΡΌΝΙΑ, ο σεβαστός μας π. Χρήστος,ο Πρόεδρος του Συλλόγου καί οι Κυκλάρχες. Παρών καί ο Δημ. Σύμβουλος Δήμου Λαρισαίων ΚΩΝ. Β. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ.
Μετά τον αγιασμό των παρόντων καί το κέρασμα, ακολούθησε ο 1ος κύκλος των Κυριών (της Τρίτης), ενώ οι κύκλοι των Κυριών (γυναικών) καί τών Κυρίων (Ανδρών) της Πέμπτης θα γίνουν στις 11,00 π.μ. και 6 μ.μ.αντιστοιχα.
Ο Πρόεδρος μετέφερε την ευχή καί ευλογία τού Σεβ.Μητροπολίτου μας κ.κ.Ιερωνύμου,ο οποίος απουσιάζει στην Αυστραλια κατόπιν προσκλήσεως του Αρχιεπισκόπου κ.κ.Μακαριου.
Η ευχή μας στους ακροατές του Λόγου του Θεού είναι η προτροπή του Αγίου Ιακώβου (Α-22)..."...να γίνουμε όχι μόνο ακροατές αλλά εκτελεστές του Λόγου του Θεού, διότι αν δεν γίνουμε εκτελεστές κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας"(Ιακώβου Α-22).
Τέλος ο π. Χρήστος ανέπεμψε δέηση αναπαύσεως των κεκοιμημένων μελών τού Συλλόγου και ακροατών του Λόγου του Θεού, των Κατηχητικών μας Συνάξεων.