Για την νέα Ιεραποστολική χρονιά (2016/2017), στα γραφεία του Ορθοδόξου Ιεραποστολικού Συλλόγου «Πορεία Αγάπης» (Κωλέττη 5, Λάρισα), τελέσθηκε (την Πέμπτη 13 Οκτ.2016) ο καθιερωμένος αγιασμός,από τον Αρχιμανδρίτη π.Βαρθολομαίο (Μαργαριτόπουλο) του ι.ν.Αγίου Νικολάου, πόλεως Λαρίσης. Στα μέλη του Συλλόγου, τόσον ο π.Βαρθολομαίος,όσον και ο Πρόεδρος της «Πορείας Αγάπης» ευχήθηκαν η νέα Ιεραποστολική χρονιά να είναι γόνιμος, καρποφόρος και αποδοτική, στο Ορθόδοξο Ιεραποστολικό έργο της Αφρικής και στον κόσμο γενικότερα.

Με την έναρξη της νέας Ιεραποστολικής περιόδου,ταυτόχρονα, εγένετο και η έναρξη του κύκλου μαθητείας των μελών του Συλλόγου και φίλων της Ορθοδόξου Ιεραποστολής, που θα πραγματοποιείται στον ίδιο χώρο κάθε Πέμπτη και ώρα 18:00-19:00, με θέματα εκ της Καινής Διαθήκης.

Επίσης, ανακοινώθηκε και η έναρξη του κύκλου μαθητείας των κυριών, μελών της «Πορείας Αγάπης» και φίλων της Ορθοδόξου Ιεραποστολής, κάθε δεύτερη Τρίτη, αρχής γενομένης από την προσεχή Τρίτη (18 Οκτ. 2016) και ώρα 18:00-19:00, στον ίδιο χώρο (Κωλέττη 5).

 

Εκ της Πορείας Αγάπης