Ο Σεβ.Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ.Ιερώνυμος ΕΥΛΌΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΌΠΙΤΑ της "ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ" ,στα γραφεία του Ορθοδόξου Ιεραποστολικού Συλλόγου ,που εδρεύει στην πόλη μας (Ηπείρου 79-83).
Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. και καλωσόρισε,προσφωνώντας τον,ο Πρόεδρος του Συλλόγου ,ο οποίος αναφέρθηκε στο ιστορικό της ίδρυσης και στην συνεργασία με Ορθόδοξες Ιεραποστολές στην Αφρική και στον κόσμο γενικότερα. Επεσήμανε δε την ανάγκη ενίσχυσης της Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής με οποιονδήποτε τρόπο για την δόξαν του Αγίου Τριαδικού Θεού.
Πατρικούς λόγους πνευματικής ωφελείας και οικοδομής απηύθυνε ο Μητροπολίτης κ.κ.Ιερώνυμος στα μέλη και τους παρευρισκομένους και ευχήθηκε για την ευλογημένη πορεία της ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ στην Ορθόδοξη Ιεραποστολή στην Αφρική και στον υπόλοιπο κόσμο.Τον σεβασμιώτατο συνόδευε ο Αρχιερατικός π.Ιγνάτιος (Μουρτζανός) και ο Αρχιμανδρίτης π.Βαρθολομαίος (Μαργαριτόπουλος). Παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφεριάρχης κ.Δημ.Παπαδημόποπουλος, ο Περιφ. Σύμβουλος κ. Χρ. Καλομπάτσιος ,ο Δημ.Σύμβουλος κ.Καλαμπαλίκης Κων/νος,ο Αντιπρόεδρος των αποστράτων Αξ/κών Αστυνομίας και τ.Χωρ/κής κ.Βασ.Διβάνης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑΞΙΑ κ.Απ.Παπαπαρίσης.

Στον Σεβασμιώτατο ο Πρόεδρος έδωσε, ως ενθύμιον της επισκέψεως στα γραφεία του Συλλόγου, μία εικόνα του προστάτου Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος και δύο βιβλία με απομαγνητοφωνημένες ομιλίες του πνευματικού ιδρυτού του Συλλόγου, μακαριστού Γέροντος π. Αθανασίου Μυτιληναίου,με τίτλο "Η Αποκάλυψη" και "Προφήτης Ηλίας".