Ενθρονίστηκε,με κάθε επισημότητα και σύμφωνα με το Ορθόδοξο Μοναστηριακό τυπικό, ως Ηγουμένη και Μητέρα της Ιερας Μονής Ολυμπιωτίσσης Ελασσόνας, η Γερόντισσα Ευλογία. Το τυπικόν της Ενθρόνισης απο τον οικείο Μητροπολίτη κ. ΧΑΡΙΤΩΝΑ,παρουσία επισήμων,των τοπικών αρχών,γυναικείων μοναστικών αδελφοτήτων και πλήθους πιστών από την πόλη της Ελασσόνος και άλλες Θεσσαλικές πόλεις.
Συγκινητικός ο λόγος της ενθρονισθείσας Γερόντισσας Ευλογίας που αναφέρθηκε στον Γέροντά της π.Εφραίμ Φιλοθεϊτη (της Αριζόνας των ΗΠΑ σήμερα) και στον μακαριστό Μητροπολίτη Ελασσόνος κυρό Βασίλειο.Επίκαιρη και μεστή πνευματικού περιεχομένου η ομιλία του Μητροπολίτου κ.κ.Χαρίτωνος που ενεχείρισε τον Σταυρόν και την Ηγουμενικήν Ράβδον στην Γερόντισσα. Ακολούθησε λιτό κέρασμα στο Αρχονταρίκι του μοναστηριού σε όλους τους περευρεθέντες.
Εμείς ευχόμεθα,ολοψύχως, ο Θεός να ευλογεί και να αγιάζει την γυναικεία αδελφότητα της Ιεράς Μονής Ολυμπιωτίσσης Ελασσόνος και να χαρίζει "Έτη πολλά και ευλογημένα,καρποφόρα και αποδοτικά στην Γερόντισσα Ευλογία και στην συνοδεία της"