Με αρτοκλασία καί τό καθιερωμένο μνημόσυνο - για την ανάπαυση των κεκοιμημένων Ορθοδόξων Ιεραποστόλων στην Αφρική καί τον υπόλοιπο κόσμο, καθώς καί τών θανόντων μελών, δωρητών και συνεργατών της ΠΟΡΕΊΑΣ ΑΓΆΠΗΣ , γιορτάστηκε την Κυριακή, (12 Νοεμβρίου 2023) η μνήμη του ΑΓΊΟΥ ΙΩΆΝΝΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΉΜΟΝΟΣ προστάτου του ΟΡΘΟΔΌΞΟΥ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΎ ΣΥΛΛΌΓΟΥ "ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ"
Η Θεία Λειτουργία τελέσθηκε στον ι.ν. Αγιου Νικολάου, πόλεως Λαρίσης.
Τα δε κόλλυβα , ο καφές καί το κέρασμα των εθελοντριών Κυριών, δόθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων και Κατηχητικών ΣΥΝΆΞΕΩΝ του Συλλόγου μας (Ηπείρου 79-83 - ΛΆΡΙΣΑ).
Παρόντες ( στη Θεία Λειτουργία , στο ιερό Μνημόσυνο καί στην αίθουσα του Συλλόγου ) μέλη , φίλοι καί συνεργάτες της "ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ" , ως καί ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Αθανασιος Μαμάκος, ο οποίος και απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκομένους.
Παραβρέθηκαν επίσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αργυρόπουλος Κων/νος και ο Αντιπρ των Αποστράτων Αξιωματικών Αστυνομίας κ.Βασίλειος Διβάνης
Η Θεία Λειτουργία  από  τον Πρωτοσύγκελο π. Ιγνάτιο (Μουρτζανό),με συλλειτουργούς τους  Αρχιμανδρίτες π. Βαρθολομαίο καί π. Τιμόθεο καί τόν Ιερέα π.Χρήστο.
Χρόνια πολλά και ευλογημένα σε ΌΛΟΥΣ, γόνιμο καί καρποφόρο το έργο των Ορθοδόξων Ιεραποστόλων μας της πρώτης γραμμής στην Αφρική καί στον υπόλοιπο κόσμο γενικότερα.
Λάρισα 13 Νοεμβρίου 2023
 
 
Εκ Του Ορθοδόξου Ιεραποστολικού Συλλόγου
«ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ»