Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας και την  πλήρη ευαρέσκειά μας σε΄ΟΛΟΥΣ τους Δωρητές, μέλη, φίλους και εθελοντές του ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ",που εδρεύει στην Λάρισα (Ηπείρου 79-83, Τ.Κ 412 22.Τηλ.2410 610319) για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα της παροχής οποιασδήποτε βοήθειας προς τους Πλημμυροπαθείς του Θεσσαλικού κάμπου.
Η προσφορά της αγάπης  (σε οικονομική βοήθεια και  σε είδη πρώτης ανάγκης),που  συγκεντρώθηκαν , παραδόθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου και προωθήθηκαν- με την προσωπική  επιμέλεια του Σεβ. Μητροπολίτου κ.κ. Ιερωνύμου - "εις τους έχοντες άμεση ανάγκη πλημμυροπαθείς, εμπερίστατους αδελφούς μας".
Επίσης, εκφράζουμε ευγνωμόνους ευχαριστίες ,για την  αγαστή συνεργασία στο συγκεκριμένο θέμα, "... στους κοπιώντες και πεφορτισμένους"  της όλης προσπάθειας ( Σεβ. Μητροπολίτη κ. Ιερώνυμο και τους συνεργάτες του ).
Ο Σύλλογός μας εξακολουθεί να δέχεται την οποιαδήποτε βοήθεια για πλημμυροπαθείς αδελφούς, την οποία και θα προωθεί στην Ιερά Μητρόπολη ή σε ενορίες της που θα μας υποδεικνύει.
Τέλος, ευχόμεθα για την πλήρη  αποκατάσταση των πληγέντων που δίνουν τον δικό τους αγώνα για επάνοδο στον κανονικό ρυθμό της καθημερινότητας.

 Λάρισα, 16 Οκτωβρίου 2023
 
Εκ της ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ (ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ)