Προσκυνηματική εκδρομή στην Βοιωτία το 2014

About Project

Ολοκληρώθηκε στις 08/05/2014 η εκδρομή στη Βοιωτία. Η εκδρομή αυτή σηματοδότησε και την λήξη των κατηχητικών μαθημάτων που γίνονται στον χώρο του Συλλόγου. Επισκεφθήκαμε τον Ναό της Παναγίας της Σκριπούς. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας μας ξενάγησε ο ιερέας της ενορίας π. Χαράλαμπος. έπειτα επισκεφθήκαμε την Ιερά Μονή της Ευαγγελιστρίας στην Αλίαρτο.
Τέλος παρακολουθήσαμε τον εσπερινό στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου , το οποίο βρίσκεται στους πρόποδες του Ελικώνος. Εκεί ακούσαμε ένα σύντομο και περιεκτικό λόγο από τον ηγούμενο της Μονής , τον π. Σιλουανό.

Related Projects

Βαφτίσεις στην Ρουάντα τα Θεοφάνεια του 2018

Περί τα 120 άτομα, όλων των ηλικιών, βαφτίστηκαν την κατ' εξοχήν ημέρα του Φωτισμού. Ανήμερα των Φώτων, στην μακρινή και

Βάπτιση στην Gheita, Tanzania

Η ετοιμασία του μυστηρίου

Ένας γάμος στο Λογκούζι-Ουγκάντα Αύγουστος 2016

Μέλος του Συλλόγου μας επίσκεφθηκε την Μητρόπολη της Ουγκάντας και παραβρέθηκε σε ένα γάμο που έλαβε μέρος στον ναό του

Προσκυνηματική εκδρομή της Πορείας Αγάπης στη Πελοπόννησο τον Σεπτέμβριο 2018

Τετραήμερη προσκυνηματική εκδρομή σε Μοναστήρια και προσκυνήματα της Πελοπονήσου πραγματοποίησαν μέλη της Πορείας Αγάπης