Προσκυνηματική εκδρομή στην Βοιωτία το 2014

About Project

Ολοκληρώθηκε στις 08/05/2014 η εκδρομή στη Βοιωτία. Η εκδρομή αυτή σηματοδότησε και την λήξη των κατηχητικών μαθημάτων που γίνονται στον χώρο του Συλλόγου. Επισκεφθήκαμε τον Ναό της Παναγίας της Σκριπούς. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας μας ξενάγησε ο ιερέας της ενορίας π. Χαράλαμπος. έπειτα επισκεφθήκαμε την Ιερά Μονή της Ευαγγελιστρίας στην Αλίαρτο.
Τέλος παρακολουθήσαμε τον εσπερινό στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου , το οποίο βρίσκεται στους πρόποδες του Ελικώνος. Εκεί ακούσαμε ένα σύντομο και περιεκτικό λόγο από τον ηγούμενο της Μονής , τον π. Σιλουανό.

Related Projects

Βαφτίσεις στην Ρουάντα τα Θεοφάνεια του 2018

Περί τα 120 άτομα, όλων των ηλικιών, βαφτίστηκαν την κατ' εξοχήν ημέρα του Φωτισμού. Ανήμερα των Φώτων, στην μακρινή και

Πέρας Κατηχητικού

Διανομή γλυκισμάτων μετά το πέρας της κατήχησης στον Άγιο Ιερώνυμο (περιοχή Kagera), Βόρεια Τανζανία

Βάπτιση στην Gheita, Tanzania

Η ετοιμασία του μυστηρίου

Προσκυνηματική εκδρομή στα ελληνόφωνα χωριά της Απουλίας Σεπτέμβριος 2015

Στις 9 Σεπτεμβρίου μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας επισκεφτήκαν την Νότια Ιταλία (Magna Grecia) και είχαν την ευκαιρία ν