Βαφτίσεις στην Ρουάντα τα Θεοφάνεια του 2018

About Project

Περί τα 120 άτομα, όλων των ηλικιών, βαφτίστηκαν την κατ' εξοχήν ημέρα του Φωτισμού. Ανήμερα των Φώτων, στην μακρινή και ζεστή Ρουάντα, στην περιοχή της Ρουαμαγκάνα, σε μια λίμνη ο θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπουρούντι και Ρουάντας Ιννοκέντιος, επιτέλεσε το Μυστήριο του Βαφτίσματος και την θεία Λειτουργία στους Νεοφώτιστους.
Η "Πορεία Αγάπης" για μια ακόμα φορά βρέθηκε στην μακρινή Ρουαμαγκάνα, με κλιμάκιο που απασχολήθηκε σε κατηχήσεις, αλλά και με προσφορά σταυρών. Επίσης συνέβαλε οικονομικά στην μετακίνηση των κατηχουμένων στον χώρο της βάφτισης.
Προσευχόμαστε για τους νέους αδερφούς, ο σταυρός που αναλάβανε να σηκώσουν, να τους οδηγήσει στην Βασιλεία των Ουρανών.

Related Projects

Θεία Κοινωνία

Η Θεία Κοινωνία μια Κυριακή στην εκκλησία των Δώδεκα Αποστόλων. Bukoba, Βόρεια Τανζανία

Κατήχηση στην Ρουάντα

Μέλη του Συλλόγου έλαβαν μέρος σε κατηχητικά μαθήματα που έγιναν σε χωριό (Ρουάντα-Καζίμπα) στην Ιερά Επισκοπή Μπουρουντ

Προσκυνηματική εκδρομή στην Άνδρο το 2012

Από την εκδρομή του Συλλόγου το 2012 στο νησί της Άνδρου

π Ιωάννης Kibuka

Ο π Ιωάννης είναι ιερέας της Αρχιεπισκοπής της Ουγκάντας.