Προσκυνηματική εκδρομή στη Ρουμανία 23 με 29 Σεπτεμβριου 2016

About Project

Μέλη του Συλλόγου πραγματοποιήσανε οδική προσκυνηματική εκδρομή στα ορθόδοξα μοναστήρια της Ρουμανίας. Εκεί μεταξύ άλλων επισκεφθήκανε την Μονή Αγάπια, με τις 500 μοναχές.
Την Ιερά Μονή Σέκκου,με το κωδωνοστάσι του Γ.Ολύμπιου που ανατινάχθηκε.
Εκεί κυματίζει η ελληνική και Ρουμάνικη σημαία, μπροστά στην προτομή του Γ.Ολύμπιου (Επιτύμβιος πλάκα και ο Γ.Ολύμπιος με τις σημαίες).
Επίσης μεταβήκανε στην Ιερά Μονή Σουτσεβίτσα, με τις αξιοθαύμαστες εξωτερικές αγιογραφίες του 16ου αι.!

Related Projects

Επέστρεψε η Πορεία Αγάπης από τα μοναστήρια της Λευκάδας και της Πρέβεζας

Ευχαριστημένοι επέστρεψαν οι συμμετέχοντες στην τριήμερη προσκυνηματική εκδρομή του Ορθοδόξου Ιεραποστολικού Συλλόγου «Π

Πέρας Κατηχητικού

Διανομή γλυκισμάτων μετά το πέρας της κατήχησης στον Άγιο Ιερώνυμο (περιοχή Kagera), Βόρεια Τανζανία

Εορτή Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος 2013

Τέλεση Θείας Λειτουργίας στον Άγιο Αθάνασιο , με παρουσία μελών και φίλων του Συλλόγου στην εορτή του προστάτη Αγίου.

Θεία Κοινωνία

Η Θεία Κοινωνία μια Κυριακή στην εκκλησία των Δώδεκα Αποστόλων. Bukoba, Βόρεια Τανζανία